September 28, 2010

Day 2

OMG!!inilah post yang berkarat sudah...jangan marah tau...:)

Our journey continued when the sunrise was raised again.

Santikkan?

8.30 am..
Everyone were getting ready and packing all the stuff.
OMG,the wind really make we want to sleep again. Emi still keep on dreaming..ngeee...
But when Mr.Dota said
" Emi, wake up! "...She definitely open her eyes..
Kalau saya yang kejut,she must answered me " NANAK".....goshhhh....
We went for breakfast and leaved Kinabalu Pines Resort with this snap...


Punya kembang saya!!
Muka org baru bangun
 
Good bye Pines...

Our first place visited,
War Memorial ...RM2 for adults and RM1 for children.We took about half an hour in there.
Selepas itu, aktiviti membeli sayur dan buah..ahaks.....Hampir 6 tahun aku tidak merasai buah ini dan memang rezeki aku masa balik KK sebab  musim buah " TARAP"...yeahhhhhh....sedapnya!!!Manisnya!!!
First time Mr.Dota nampak buah ini secara live dan mencuba kenikmatan buah ini...Tapi tidak sempat mengambil gambar buah tarap. Kita layan pula gambar di War Memorial 

Kalau saya pijak juga???


Iv ; Inila gunung kinabalu...cantikkah?
Nampaknya sampai sini sajalah perjalanan kami melawat pekan ini. Bukan tidak mahu pegi melawat tempat lain tetapi disebabkan buah strawberi kami sudah puas tengok dan makan di Cameron Highlands, jadi lebih baik kita balikNak pegi Ladang Lembu macam di New Zealand aku tidak berminat,ahaks....Pergi National Park pun I rasa malas...terukkan?Sebabnya kena hiking juga untuk naik atas...

Sekianlah perjalanan kami di Kundasang itu.....Hari-hari yang lain cuma melawat cousin-cousinku, ke pasar philipine dan jalan-jalan cari makan...Till then,see u next year KK...

2 comments:

Just said...

Mil, even c rayyan ada adik sdh.. tumpuan still sama dia.. dia pandang semcm ja ni klu adik dia yg kena sayang.. mcm adik dia krg perhatian pula. Kesian..

Well, 'perbandingan anak2 c anu' mmg perkara besa. bikin sakit ati jg kan.. hope kita nda gitu..

Maymel said...

iya,itula tu..harap2 kita x macam tu..huhuhu....