October 21, 2010

Kereta Suamiku , Part 2 & 36 Weeks...

Ishishish........panjangnya story kereta lakiku yang tercinta ini...ngehehehhehe...
Seperti yang telah diwar-warkan, we met today at A & W, PJ...so by rite now, apa-apa pun we will contact with his nephew...Tomorrow,after 12.00 pm we will see his nephew at Terminal 3, Subang...At least I can relief a bit rite now.Alhamdulilah.......Hopefully,everthing will going smooth tomorrow......hukhukhuhk....
Entah kenapala time Mr.Dota ni berada jauh nun di sana macam-macamlah dugaan yang datang...keretala,orangla....haiyaaaa......Tapi yalah takkanlah hari-hari kene ok ja, ALLAH doesn't burden us with things that we can't bear. Lagipun itu cuma 1 daripada berbilion-bilion lagi dugaan yang kena bagi,orang lain lagi susah....


Ahaaaa....times really flies away...today I'm officially 36 weeks ( 9 bulan )....
Naaa kaaauuuuuu....Apa-apa pun boleh terjadi...I'm gaining about 2.3kg..kikiki...Jadi, berat I dah menjadi 79.3kg...uhuhuhuhuu.....alalallalal....berat okan??Oleh kerana sudah masuk 9 bulan jadi aku pun keraplah seminggu sekali ke PPUM..bercintalah aku di sana...Due to my diabetic history last pregnancy,the doctor want me to do the OGGT...Tapi aku tak ter fikir pula nak tanya doktor tadi...kenapa bagi 3 pilihan untuk minum air gula kalau  cara paling tepat adalah berpuasa selepas jam 10 mlm ( minum air kosong saja boleh )
sampai minum air gula keesokkan pagi.....nantila aku simpan dulu soalan ni....

Oh ya....i did scanning..oooommmyyyyyyy baby....u look soooo cute in my womb.....macam tidak sabar pula tau...the sonographer cannot guarantee to me either gal or boy,but it doesnt bother me anymore..asalkan sihat,cukup sifat and the mumy also sihat,ALHAMDULILAH.....
Boleh cuba lagi kan Mr.Dota? ( senyum kambing )****.....berat baby pun sudah 3kg..itu dalam perutku,tapi x pasti kalau keluar nanti berapa beratnya....emi pun doctor ckp around 3.4kg...sekali keluar 3.8kg...uhuhuhuhu...
Ok, thats it for today....:)

No comments: