October 20, 2010

Kereta Suamiku...

Yaiiiii.....updating from last blog...
hm...still waiting for the pending settlement....


Ok,the story goes like this...


Yesterday(19.10)


Jumpa di A&W, PJ.....Mak ai...India punya janji bukan alang-alang....kata tinggal di Seksyen 8 PJ,tapi perjalanan mengambil masa 45 minit...entahla mana dia tersangkut pun saya tidak tau....dlm hati pun memang sudah terdetik,betulkah mamat ni nak datang???Berbulu aku tunggu tau,nasib baik kami berempat ada...(me,epat,abg k & En.harun)...huhuhuhuu....Memangla klu tengok dari first impression aku,dia ketua gangster..rambut panjang,berumur dan friendly....boleh jual insuran..ngehehehhehe.....After the discussion,he said sorry and will settle this thing in weekend...


1pm - Mr.Deuke called me that he will see me today ,(20.10) 2pm at A&W


Today ,1pm 
Called to inform that we change it tomorrow because of his nephew cannot make it...


Hm...I really got tensed with this...I can feel the migraine until now.....but just now I called him back..push dia cikit...konon mau p Johor untuk stand by di sana sebab JEREBU di Muar....ahakss.......so he promised me that he we will setel it this week bf I  and he left KL....argggggghhhh....pedulilah,x boleh trust sangat dgn org macam ni...bukan racist atau apa tapi dalam 10 tu kita kena percaya 1 ja...lainla kalau cina trs mau setel terus menerus......kita ni ja yang lemah lembut...


BTW,cantiklah tarikh hari ni..20.10.2010.......

No comments: