January 7, 2011

Cuti Yang Panjang...

Hello there...well,this is my second entry for the new year!Since New Year until now, I did a lot of things such as went to barber,shopping,cinema and most of the time I spent time with my adorable princess,Aira...Emi?...I send her to Baby Sitter house..WhY?..I've a lot of pending things to do...biasala kalau balik kampung satu bulan macam tunggang terbalik ni rumah...fuh..*sigh*...

Since I'm on leave until 10.02,so my timetable is starting at 9am..Or maybe 10am,depending on Aira....
Sekarang lagilah hujan ja awal pagi,jadi kemalasan untuk bangun itu sentiasa ada...But,my doter is always being a good girl,so I cuma bangun paling banyak pun 2 kali untuk bangun,tapi lenguhlah badan sb BFkan...
I feel like being full time housewife..kikiki...cuci baju,masak,menyapu,tengok tv and a lot of things....

Mesti kamu jealouskan saya tengok TV?Ok,don't get jealous because all of the story are S***!!Now I feel  regret for paying the bill every month!Cerita memang tip-top dan femes tapi apesal semua cerita pasal anak dara jatuh cinta dengan suami orang,isteri jatuh cinta dengan suami orang,hishhhhhh...macam-macamlah,naik bosan aku tengok cerita tu semua!Tapi memanglah kejadian ini semua realiti...
Tapi sampai bilalah 'drama ' macam ni ada dalam hidup kita...I'm thinking off:
  
   1. Why such this happen to all of us?
   2.  Don't you feel tired to start it over again, especially for the Married Women or Man?
   3.  Don't you feel sorry for your daughters and sons?
   4.  How many times you want to fall in love with someone else?
   5.  If you feel in love like you never felt before,so why you telling your other half before you get each other
        that u love and adore him/her so much before?

Baik lagi aku tengok cerita hindustan macam ni...kikiki....
Oklah,thats all for today...

4 comments:

Zulee aka Wee said...

ssa paling benci tgk cite indon. kin panas. plot asik sama. bgs lyn dvd yg kena donlod. free lagi tuh.. hehehe. :)

Maymel said...

ahahahha...kami mau pasang UNIFI tp kws kami blm ada,cit!boringla yg download zulee,x best langsung sb x puas hati..hehehhe...kecuali crt yg diminati dan x blh tunggu,terpaksala..heheheh

Zulee aka Wee said...

ko tgl mana skg mil ? kwsn baru ka ? pakai streamyx dulu la. ada yg 4mbps kn.. laju juga tuh.. hehehe :P

Maymel said...

sy tgl d area jln puchong...hukhukhuk....mmg kami ada streamyx tp klu blh mau unifila..