February 9, 2011

Gong Xi Fa Cai...


Hello there....How's your holidays?
It's not too late for me to wish Happy Chinese New Year ......
Teringat pula masa dulu-dulu tau....kalau mau CNY kami adik beradik tidak ketinggalan pegi makan malam di rumah bapa tua...hukhukhuk....pastu esok pagi ada aramai tiii...kuikuikui...
i miss the 'angphow',buah limau and gambling..kwangkwangkwang....

Oleh kerana i'm still on leave so Mr.Dota pun bawalah kami sekeluarga balik kampung for one week....
Emi yang makin banyak cakap tu asyik2 tanya...
'Mumy,bila nak sampai kampung ni?'......
Tapi yang bestnya balik kali ni penuh kereta...sebab adik aku yang belajar di Johor tu pun  ikut balik KT....jadi macam ikan sardinla,bonet pun penuh dengan barang masing-masing....
Macam biasa kalau lalu ikut pantai,CONFIRM singgah makan SATA di Kemaman,bersebelahan dengan INTAN...SEDAP!!!!Tapi yang x bestnya sebab air kelapa tiada...hukhukhuk.....


Oleh kerana MIL aku nak sangat pergi Pasar Siti Khadijah di Kota Bharu,Kelantan...Jadi apa lagi buatla trip ke citu untuk sehari...And u know what???Macam aku pergi sana untuk menemankan orang-orang bershopping....rambang mata juga aku,tapi kalau bukan sebab aira aku dukung,memang aku join sekaki dengan MIL and SIL...

Pergi makan Ikan Celup Tepung.......Main layang-layang....Pegi Pantai Batu Buruk..Tapi lupa pegi Pantai Chendering.....Tapi bahaya juga bawa anak2 pegi pantai sekarang sebab ombak tinggi....Okla nanti kita sharing-sharing lagi...kuikuikui....



Pantai Batu Buruk....




Tengok tuuuu!!!
Ni gambar di KB...masa ni kami keboringan ni...

Sempat juga ambil gambar nenek ni....

Aku pun memang dah penat sangat ni...

Emi and unty...

'Mumy nak naik KUDE'........

Muka serius tau!!!padahal takut..kuikuikui

No comments: