March 1, 2011

March Indeed...

Hari ini aku EL.....u know what?i'm ran out of milk!!!!!!Goshhhhhhhhhhhhh......I don't have any idea what is happening to me?Lunch semalam aku terpaksa balik rumah hantar susu...i keep on pumping....dapatla 4oz untuk 2 kali pump...i need rest and eat more vege......semua aku dah telan tau...ASI,susu kambing,oats,holicks,milo,bayam and sewaktu dengannya....enough with the BF.....hukhukhuk...

Ok,last week Mr.Dota bawa kami sekeluarga JJCM.....Its a day trip anyway...Ok,cuba teka di manakah tempat ini?

We went to MELAKAAAA!!!!!sudah lama tidak berkunjung ke kota ini..hehehehe...Jom layan gambar kami yang poyo itu..hehehe...

Makan cendol jap...panassss....
Siapala emi tengok tu??
Ok....gores & menang!!!Yeke?Cuba tengok betul-betul
Emi yang kepenatan selepas turun naik tangga..kakakak
Us!!!
Mr.Dota asking for direction
Dinner time...Yang ni kami belasah habis....and it cost us RM76.00...

Ok,siapa -siapa yang berhajat untuk JJCM di Melaka, bolehla bawa family anda ke Deli Muara Restaurant di KM10,Muara Sg.Punggor, Crystal Bay, Melaka......Pemiliknya En.Azrin Izharuddin.....


BTW, I love March...my daddy will turn to 51 another 10 days and me ????2*...kakakkaa....i'm in the middle of 20..
Mr.Dota asked me this question yesterday:


....Sayang nak hadiah apa?.....
Me: Hm.....kereta,boleh?
What?hm...Ok,boleh nanti ai bagi kereta mainan...


hukhukhuk.......by right now,i still don't have the idea...nak minta apa ni???
And yes...yesterday was my mummy birthday....Happy Birthday mummy...
I LOve you mumy,I owed you soo much!!!And I dont even know how to pay the 'debts'.....
My prayers and love is always be with you....

4 comments:

Just said...

kami pun lama sdh nda pigi melaka.. last time rayyan msh dlm perut.. hahahah...

but klu day trip komfom c sai nda mo. panat dia bilang..

sama la.. nda akan terbyr utang kita sama our mom kan.. :D

Maymel said...

just....mmg penat klu day trip tp sebab melaka dekat jakan jd kami prefer balik rumah....
yup,mmg x akan terbayar tu utang tau...

Zulee aka Wee said...

wow.. bestnya dpt JJCM d melaka ! one of my fav place juga :))

Maymel said...

zulee: we love it too..hehehe