March 14, 2011

Restoran Famous Thai

Hi Everyone...Happy Monday and ' Happy Lazy Day ' .......
I couldn't close my eyes last night, maybe I'm overslept, hehehehehe....( mesti kamu berfikirkan macamana saya boleh terlebih tidur kalau ada anak kecil..:P..)well,do email or sms me if you want to know the secret,huahuahua...
Post ini dikhaskan untuk seseorang...sebab kerana dialah kami terpaksa bersiap-siap untuk keluar malam....
Sorry girl,no cakes for you..lagi pun you dah mention awal-awal yang you dah muak makan kek,kan?
Ini lah gambar orang yang dimaksudkan itewww....
Birthday gal.....xoxoxoxo
kakakkakakakak...jangan marah tau!!!!!xoxoxoxox...Happy Birthday to me!!!!!
Untuk meraihkan Hari Jadi aku ini, Mr.Dota pun bawalah kami ke Famous Thai Restaurant ..Just five of us.....the other 'men' ada kelas malam dan projek .....
Ini makanan yang kami order for 3 pax...The food was delicious except the Chicken Tomyam...
Sorry to say but i dont like the taste,macam ayam yang tidak disembelih elok....


Ni pula pencuci mulutnya...Cendol Durian...Sedapkan?

Semua gambar baby aira ada puting tau!!
Thank you Mr.Dota...Masa birthday you pun kita makan makanan Thailand,birthday ai pun makan makanan thailand juga...Kalau macam tu kita kena ada trip ke Thailandlah, macammana???....
To Mr.Dota, Thank You very very much!!!
 

4 comments:

Zulee aka Wee said...

happy belated bday mil ! may God bless u & ur family :)

Just said...

happy belated buffday mil. so nice of your mr. dota... ba ngam laitu pujuk p mkn thailand's foods d thailand! lg sodap kali.. hehehe...

Maymel said...

zulee:tq darling....

just :Tq dear....sedang memujuk laini...hahahah

X-weatherman said...

Thailand??? Yeah sure can..but not until I survey it first..like usual okay...luv u!!