November 29, 2011

Be True, Be Cool....

Assalamualaikum bloggers....
How are you?
Sebelum tu saya ingin ucapkan Salam Maal Hijrah kepada anda semua..
Dulu masa kecil-kecil kalau maal hijrah ni hari bercuti...
Sampai lah saya convert baru saya faham apa maksud Maal Hijrah...
Tapi yang hairan sambutan maal hijrah tidaklah sehebat sambutan NEW YEAR,kan?
Orang selalu sibuk list down azam dan misi untuk NEW YEAR tapi kalau Maal Hijrah?
Aku sendiri pun tak berapa pandang tu semua...mungkin sudah terbiasa atau kekhilafan diri sendiri kerana tidak mengambil berat tentang ini..Lumrah manusia!!!

November 13, 2011

Setahun...




Happy Birthday to adik...Mardhiah Humaira..

Dady,mumy and kakak love you ...

November 9, 2011

After 2 months..

Rasa macam sekejap masa berlalu...kelas bahasa mandarin pun sudah tamat..
Sekarang ni tengah tunggu 'result'...ahahaha...bukan untuk tujuan duduk & rehat ye puan-puan dan tuan-tuan,ahaks..:)..Dua bulan tu macam-macam kami lalui...berlakon,buat presentation dan temu bual semuanya dalam mandarin...mau terlelap sekejap pun susah almaklumlah kalau terlepas satu kelas,blank lah fikiran gamaknya!!!Sedih sebenarnya sebab kena berpisah dengan kawan baru...

Buguo, xiexie fala xiaojie...wo hen gaoxing renshi ni..liang ge yue women yiqi qu shangke,fanting,sushe,cesuo(boleh??), he guangguang...bu gou!!!