November 29, 2011

Be True, Be Cool....

Assalamualaikum bloggers....
How are you?
Sebelum tu saya ingin ucapkan Salam Maal Hijrah kepada anda semua..
Dulu masa kecil-kecil kalau maal hijrah ni hari bercuti...
Sampai lah saya convert baru saya faham apa maksud Maal Hijrah...
Tapi yang hairan sambutan maal hijrah tidaklah sehebat sambutan NEW YEAR,kan?
Orang selalu sibuk list down azam dan misi untuk NEW YEAR tapi kalau Maal Hijrah?
Aku sendiri pun tak berapa pandang tu semua...mungkin sudah terbiasa atau kekhilafan diri sendiri kerana tidak mengambil berat tentang ini..Lumrah manusia!!!

No comments: