February 10, 2012

Peminat Tegar

Salam Jumaat semua...
" Senyap tidak bermakna diam , Diam tidak bermakna senyap "..
Buli pakai kah tu ayat?ahahaha....

Sekarang ni macam-macam ada,macam makcik astro tu selalu cakap,hihihi...
Tapi yang menjadi trend adalah menjadi pengikut tegar ustaz..ahahaha..kadang-kadang apa yang ustaz sampaikan tu betul sudah cuma
orang-orang ni suka kasi tunggang tebalik tu cerita sampai sendiri tidak faham...
Nanti keluarlah statement
yang bukan-bukan...

Sejak 2 menjak ni sy suka tgk 30 minit bersama ustaz Don...
Walaupun x buli tengok live tiap hari isnin hingga khamis jam 10 hingga 10.30 mlm tp 
selalu jugala buka you tube...kamu faham-fahamla kalau ada anak kici ni all the time 
" Dora, Diego,Bubble Guppies and Ni hao Kailan "....
sampai bole bergaduh tau dengan budak keci ni...
Nasib baik ada peraturan ,kikiki...kalau tidak,asyik-asyik channel 132 ...
Tapi Okla dari channel 611 tu yang memang selalu ceria......aiii...keluar dari tajuk tau,hihihi

Apa-apa pun kalau kamurang ada masa tengok2lah dalam channel AL-Hijrah tu..
Semalam memang nampak betul kesungguhan dan keikhlasan ustaz don bercerita tentang Cintanyapada para rasul...
Memang dahsyat betul penghayataan ustaz...Alhamdulilah.... 

Saya doakan agar Ustaz sentiasa diberikan kesihatan yang baik,Amin.

No comments: