August 7, 2012

Berbuka di luar

Hello bloggers....
hm...aku rasa puasa ni asyik nak tidur memanjang....menguap entah berapa kali dalam sejam..
Puasa kali ini juga aku rasa penat....Tapi Alhamdulilah,masih tersimpannya tenaga untuk masak setiap kali bersahur dan berbuka,:)....Melayan karenah anak-anak aku lagi..tapi most of the time, aku banyak duduk, berbaring dan tidur, ahahaha....kalau nak berbuka di luar pun aku dah pesan Mr.Dota supaya keluar rumah jam 6pm...kikiki...budjet untuk berbuka saja jadi takdela aku asyik tengok makanan tu,ahahaha...Tapi,aku akan tutup dapur kalau weekend sebab malas..tapi kena juga masak tengahari sebab anak aku nak makan nasi...
Oleh kerana last weekend SIL in the house,so kerjanya asyik keluar ,shopping dan shopping... Tapi bukan akulah yang shopping sebab aku tak larat nak pergi cari barang....
Okla...aku malas nak taip banyak-banyak ni...

* terpaksa berbuka di tangga disebabkan kami lambat tempah meja *

* budak yang mengantuks sangat tapi lapar,ahahah *


No comments: