November 30, 2012

32 weeks...

Alhamdulilah,dah  masuk trimester ketiga...
Apa-apa pun boleh terjadi disebabkan kesaratan aku ni,hihihi...
8 more weeks to go ......wait,pray and be optimist in every moment.....
Sometimes,I felt distracted with the surrounding...
Especially the person who is really close to you,ahahaha...
Not being sensitive with my situation...I'm trying to understand BUT the feeling
 " You are too selfish " will come up every time...
I can be tolerate when it comes to work but other than that I let he decide,by then
you will definitely know how crazy and hard it is but because of the word "Happy"!!
Doesn't matter if you are in second,third,fourth, or which time, He/she need you more
than you can imagine!It's not about the communication at first,but the responsibility that you belonging!!!
I keep prayed that I'm healthy, hoping our sweet pea will come out
on the right timing,be optimist and most important,HAPPY and cherish every moment....









November 26, 2012

4.3kg!!!Faint!!!!!

Last Thursday, I did the OGGT again, for the second time!
The reason why
" Puan, 21 weeks for OGGT was too early to detect the diabetic,so you must, do it once again, ok?"....
Dalam hati macam-macam dah aku merepek....
" Kenapa doc? "...
Because of your history...hormon pula akan berubah bila masuk minggu ke 30.....
Well,as a good and not demanding patient,he/she will insist you to do it whether u love or not,kan?
But, deep inside my heart i am too paranoid and worried my weight..I realize i ate too much,too sweet,too sour,too spice...the portion maybe too much,i don't know...But, according to Mr.Dota I don't ate 
too much,cuma terlalu kerap menguyah,wakakaka....Masa timbang berat adalah saat-saat yang paling
mendebarkan sebabnya berat aku selalu mendadak naik!!4.3kg * paling cepat naik * rasa macam nak pengsan masa timbang tu dan mulalah aku berkira-kira....
By now, berat saya telah naik sebanyak 14kg !!!!!Congrats to myself, :)....

Still have about 9 weeks to wait ' you '.....
Ayat yang selalu emi akan cakap

" Kalau baby ni keluar,aira akan jadi kakak...jadi emi akan jadi kakak 2 kalike momy? "...
ahahahaha........
" Nanti keluar baby boy atau baby girl dulu? "....
" Emi nak 4 orang lagi adik ye "...
walaupun aku pening jaga dan layan kerenah dorang, but life will be empty and nothing without them..I love three of you!!!!!

November 19, 2012

Family Getaway

Hoorey!!!!!!!!!Family Getaway!!!
Since the school holidays is started, my Family IL love come to KeL!
And of coz SOGO and JALAN TAR will be they every day pit stop,ahahaha...
You can't imagine how passion and how much RM their spent!!!
MASYUKKKKKK!!!!

Cameron Highlands was our family getaway for 2 days 1 Night!!!
Really exhausted now,i need nappy time!!!
But here I am in office , saving the annual leave and work chores ( wahaha ) ...
I can't wait for another family getaway but maybe just four of us,hehehe...
Before aira become 'kakak',I really hope that I can save the energy to comfort,hugs and 
cuddles both of them every day!!
And YES,to Mr.Dota thank you for being supportive to me!!!Without you, I can't control
myself when the hard moments come...I Love three of you!!!
And lastly, Happy Birthday to my princess,aira!!!!
Mommy prayed that you will always be in good health,stay active!!!!



* Bharat Tea Plantation *

* muka semakin sembap *


* nyumnyum .....*


* Selamat Hari Jadi Adik!!!!*
** no cakes and birthday party since mommy is craving for Cup Cakes **

November 8, 2012

Oktober yang busy

Alhamdulilah,Syukur ke hadrat Ilahi.....
Semuanya berjalan dengan lancar...
Last 2 weeks merupakan hari yang sangat penat + busy + penat...ahahahah
Serius, aku tak nak balik  ke Pantai Timur kalau musim perayaan...
Tired + Tension + Jemm gila +Bosan ( sebab jemm )
Mr.Dota dah banyak kali pesan supaya balik ke KT dan balik semula ke KL WAJIB bukan 
keesokannya KERJA!!!!dan keputusannya memang pergi sehari sebelum raya,balik KL sehari sebelum kerja,wahahaha...tidak guna menangis,kesal tetapi perlu pasrah dan sabar ajela jawapannya....
Duduk kereta seharian weiii.....sampai tahap kena berhenti di tepi jalan sebab anak aku nak kencing,ahahaha..Gasaklah,nasib aku boleh bertahan kalau tak aku rasa aku pun WAJIB turun di tepi jalan sekali dengan anak aku....
Malas mau cerita banyak2,kamu tengok jalah gambar kami,hihihi...


* Selamat Pengantin Baru buat epat &edna. Didoakan  agar  kekal hingga ke akhir hayat,amin!! *

* Our New Family Member *
* Majlis Kenduri *
* aku selitkan gambar konvo adik aku,hehehe....Congratulations  sister!!! *
* sempat juga pergi Genting bawa family *