November 26, 2012

4.3kg!!!Faint!!!!!

Last Thursday, I did the OGGT again, for the second time!
The reason why
" Puan, 21 weeks for OGGT was too early to detect the diabetic,so you must, do it once again, ok?"....
Dalam hati macam-macam dah aku merepek....
" Kenapa doc? "...
Because of your history...hormon pula akan berubah bila masuk minggu ke 30.....
Well,as a good and not demanding patient,he/she will insist you to do it whether u love or not,kan?
But, deep inside my heart i am too paranoid and worried my weight..I realize i ate too much,too sweet,too sour,too spice...the portion maybe too much,i don't know...But, according to Mr.Dota I don't ate 
too much,cuma terlalu kerap menguyah,wakakaka....Masa timbang berat adalah saat-saat yang paling
mendebarkan sebabnya berat aku selalu mendadak naik!!4.3kg * paling cepat naik * rasa macam nak pengsan masa timbang tu dan mulalah aku berkira-kira....
By now, berat saya telah naik sebanyak 14kg !!!!!Congrats to myself, :)....

Still have about 9 weeks to wait ' you '.....
Ayat yang selalu emi akan cakap

" Kalau baby ni keluar,aira akan jadi kakak...jadi emi akan jadi kakak 2 kalike momy? "...
ahahahaha........
" Nanti keluar baby boy atau baby girl dulu? "....
" Emi nak 4 orang lagi adik ye "...
walaupun aku pening jaga dan layan kerenah dorang, but life will be empty and nothing without them..I love three of you!!!!!

1 comment:

Just said...

Ba mil.. control2 la mengunyah.. heheheh... dua2 sdh jadi kakak2.. happy dorang. hehehehe.. betul3x.. kosong sekosongnya kalau teda dorang.. :)