September 22, 2014

Health Screening

Our beloved MET Club had been organized Health Screening Test to all the members club.
Since I was one of the committee member, so I'm the top ten candidates for the first hour.
Alhamdulilah, the result shows I'm in good health except the BMI!
This is the worst weight that I've gained!!!I realized I couldn't button my jeans and pants!
BUT i don't even bother it!I let myself eat,eat,eat..Mr.Dota never,never ever trying to remind me,so  i kept thinking I'm in good shape(walawei...)*tampar muka sendiri banyak kali tau*

So,the conclusion are.... trying to exercise regularly, mind the food ,the calories...
No fast foods (since we banned MCD ),KFC still trying minimize the frequently...
Less sugar( O my...teh tarik pak yub ), No cheese,drink at least 3 L water a day, drink green tea to help increasing my metabolism!!

So I started to forcing myself to overlook myself again,love the SWEAT even more and more,trying to be more energetic and let the 
lamak-lamak bergegar!!!!muahahaha......

Me & Mr.Dota


              Me : Hm...DO you think I'm fat?


              Mr.Dota : NO!!Why?You look good with your own shape now

                        Me : Are you blind or what?My BMI proudly announced me that                                         I"M *******.The sexy lady said my perfect weight is** kg and i                                       need to worked harder to reduce the fat and the kilos.

              Mr.Dota : giggled,giggled and giggled....no answer

              Me            : Hm...Well I'm waiting here patiently!!

              Mr.Dota : B,please!!!That's a very tricky question!
                                  I hardly don't know how to answer it because you are unpredictable


             Giggled again and again....
            

             OK ,bye

August 27, 2014

Sharing is Caring # 01

Alhamdulilah , sempat juga pergi majlis ilmu di office....
Terima Kasih pada pihak yang menganjurkan.
Ok,kawan-kawan jom kita baca apa yang Ustad dari JAIS sampaikan untuk kita sentiasa ingati dan amalkan.

1. Sentiasa berzikir 
2. Jangan memutuskan silaturahim antara manusia.
3. Beri  salam antara sesama manusia tidak kira agama.Paling koman pun,SENYUMLAH!
4. Jangan benci - membenci ( lately,aku perasan aku suka bersangka buruk yang amat!!)
5. Jangan dengki  - mendengki
6. Sentiasa bersyukur dengan nikmat yang diberi ( Jangan suka buat perbandingan):
    - Syukur kerana dijadikan sebagai manusia oleh ALLAH swt
    - Syukur kerana dijadikan Lelaki atau Perempuan oleh ALLAH swt
    - Syukur kerana dijadikan sebagai umat nabi Muhammad SAW
    - Syukur kerana mendapat hidayah dan menganut agama ISLAM
7. Sabar :
    - bersabar dalam beribadah
    - bersabar apabila diduga musibah
    - bersabar untuk isteri pada dunia dan akhirat ( utk mr.hubby,kikiki )
8. Doa ; 
    - supaya dilindungi dari manusia yang suka membuka keaiban orang lain
    - supaya dilindungi daripaa mempunyai harta yang menyebabkan kita menjadi lalai pada ALLAH SWT

Ok,cukup untuk hari ni ye....
Selamat bercuti dan MERDEKA,MERDEKA,MERDEKA!!!!

August 4, 2014

Selamat Hari Raya Ualls

Salam Aidilfitri untuk anda semua tidak kira berada di mana




Gambar family?ehem.....tahun ni teda sebab anak-anak sia sibuk main!!Tiba-tiba jadi hyperaktif sampai di kampung

July 7, 2014

Salam Ramadan


Alhamdulilah, hari ini masuk hari ke 9 umat islam berpuasa, insyaallah.
Well, my mission for this Ramadan is trying to cooked for the whole Ramadan..
But sometimes we can't deal with the obstacles (cis....padahal alasan memanjang kan)
Last week,our ' sahur ' and  'if tar ' was chicken and meat for the whole week!


Gosshhhh, you not gonna believe me,  lastly, aku makan sardin cap ayam brand yang simple tu juga,kakakkaa....

Ada juga pergi bazar Ramadan,but surprisingly I'm not appetite with the foods and drinks..
Entah kenapa,maybe my ' nawaitu ' from the beginning Ramadan.
This year, we decided to teach Emi how to fasting...she only managed to complete half day for two days,kwangkwang...
All the cepu emas question pun keluar...

Why I need to fast?
Are you fasting Mommy?Daddy?
But why ?I'm hungry and exhausted!!
Hahahahaha....


But it's OK Emi,slowly do it....Apa yang penting,belajar solat dulukan?
Happy fasting day people!!

April 8, 2014

Snowy Buddies & VCO

Iklan bisness sebentar,hihihi...

In case you wanna let your heart and mouth cool down ,then you definitely needed me,hihihi....
Try this out dude!!!


Only RM 6....Oreo,Triple Madness & Red Velvet
Don't miss out!!

And those who are looking for a good digestion and healthier life ,try this out


Only RM39.90 ( Semenanjung Malaysia ) & RM45.90 ( Sabah & Sarawak)
excluding  postage!!

COD at LRT Taman Jaya &  KTM Petaling ( Monday - Friday, 8.00 am - 5.00 pm )
KFC Seri Jati , Jalan Puchong  (after 5pm)

Call or message to 016 - 9166200

March 17, 2014

Hello March

Hello March!!!Hi people!!Did you miss me??ahaks.....
" Ewew!!!!"....

Lately, I really hate to be a blogger,ahahaha...blogger ke?
Now a days, people like,like ,like to judge and some times be
a haters to somebody maybe they doesn't know who you are.
But thank you to the haters,awak memperbanyakkan lagi pahala saya,hehehe....
And please remind to yourself too...MENGUMPAT adalah perbuatan yang hina dan buruk,ianya disamakan
seperti memakan daging saudara seagama walaupun orang yang diumpat itu adalah orang bukan islam.
( remind to myself too)...wahhhh,panas telingakan?kikikiki...you are free to judge...

Azam tahun lepas WAJIB di gunapakai untuk tahun ini...Nampaknya azam yang itu macam makin terkubur,ishhhh...payah macam ni!!!Mesti kuatkan semangat!

Big applause to myself, one step further out from my comfort zone!!
I just keep it for myself,someday maybe i will share it to you.
Life is where you no need to be PERFECT,because PERFECTIONIST is BORING!!!!!
Life must be hectic, love, kind,' tawadhu ' ,spread the kindness no matter what religion are you!!!
Smile and Laugh while you can!!!

*Cerita semalam*

Emi : Mumy,kesiannya orang yang dalam kapal MH370 tu...
Mumy : Hmmmm.....
Emi : Kita tak payahlah naik flight lagi,emi takut hilang!
         Takutnya kalau dady dan mumy mati....
         * tiba-tiba dia nangis *
Mumy :  * Speechless*
Emi : Tapi kalau dady dan mumy takde, nanti IBUlah jaga kami
Mumy : ***adoilahhhhhhhh***

Thank you ALLAH for greatest things that happened to me...
Another year with the title " Mumy" sometimes " MAK ".....
Another year with the title WIFE , ANAK and FRIENDS....

Oh yes...tambah setahun 'muda ' untuk diriku,hihihi....
Advance celebration from my family,Thank you so much!!
Dapat GG baru,wakakak....don't get wrong here!!bukan GG palasu K!!!